Izbor direktora JU OŠ “Srednje”

U februaru 2020. godine istekao je drugi mandat bivšem direktoru  naše škole. Za vrijeme mandata direktora Refika Kurtovića (2012 -2020)  ostvareno je  mnoštvo važnih projekata koji su unaprijedili odgojno-obrazovni rad u našoj školi. Realizacijom projekata utopljavanja, uređenja enterijera i eksterijera, nabavke nastavnih sredstava i pomagala, učenicima i nastavnicima uljepšan je i olakšan rad. U ime nastavnika, roditelja i učenika zahvaljujemo se bivšem direktoru koji je bio odličan menadžer, kolega i saradnik. Želimo mu mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Zakonskom procedurom izbora direktora naša škola je u februaru 2020. dobila novu direktoricu na mandatni period od četiri godine. Iskrene čestitke novoj direktorici Dženiti Čehajić-Kulo, višegodišnjoj pedagogici naše škole.

Direktorica Dženita Čehajić-Kulo je kao pedagog  ostvarila uspjeh u mnoštvu projekata odgojno-obrazovnog rada u školi. Želimo joj uspješnu saradnju sa uposlenicima, učenicima i roditeljima i u narednom periodu. Sigurni smo da će škola i u naredne četiri godine nizati samo uspjehe i blistati u punom sjaju vođena jasnim ciljem i radom naše direktorice. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *